Mirades de joieria


[mirada f. 1 Acció de mirar. Li va donar una mirada, una mala mirada. Una mirada tendra, dolça. Una mirada amenaçadora. Fixar la mirada sobre alguna cosa. 2 mirada d’àguila Mirada penetrant.]

Juntament amb el col.lectiu estellera (de qui ja us vaig parlar en aquest mateix blog), i amb tres grans joiers més, ja fa temps que estem preparant un esdeveniment important. (Al menys per mi) Es tracta d'una exposició que tindrà lloc des del 9 de novembre a l'Ajuntament Vell de Calella.

Aquesta exposició vol fer un anàlisi, un cop d'ull, al treball que estan fent alguns artistes joiers damunt les seves estelleres. Què els inspira?... Quins paisatges creen?... Com veuen la joieria?

Volem obrir el món de la joieria a un públic més ampli, acostar el taller a la gent del carrer, mostrar-los el procés creatiu i les peces finals. Mostrar la joieria d'autor diferenciada d'altres més comercials i mecanitzades. Explicar que la joieria artística és impossible deslligar-la dels conceptes de disseny i pensament artístic contemporani.

Els altres joiers que participaran en aquesta mostra són: Imma Gibert, Antoni Farré i Samuel Saavedra

Pròximament us aniré presentant les peces que estic elaborant per a aquesta ocasió i més informació. Espero que us agradin.

Comentaris

Entrades populars