La joia de Sant Jordi

Els dies assolellats i la temperatura més alta, juntament amb els dies més llargs i més hores de llum, fa que moltes persones, entre les quals no dubto a comptar-m'hi, estiguin més alegres, amb més ganes de viure, de sortir, de riure, de trobar-se amb amics, d'ESTIMAR.... i és que el mes d'abril és una època de l'any que ens porta esperança i en la que renaixem, és un mes de flors i sobretot de Sant Jordi, aquesta diada tan especial per a tots els catalans. 

La llegenda no ens cansem d'escoltar-la any rere any, com tampoc perdem la il·lusió per la rosa, tan la rosa que regalem com la que ens regalen. El llibre pren en aquesta diada la importància que no té durant la resta de l'any, però el què pren més protagonisme de la diada de Sant Jordi són per a mi, aquells moments compartits amb les persones que estimem, la parella, la família, els amics; són part essencial de Sant Jordi. 
És per això que us proposo fer encara més important aquesta gran diada amb una joia. Encara sou a temps d'encarregar una joia personalitzada i única per a aquella persona tan important, una rosa acompanyada d'una joia o un llibre acompanyat d'un punt de llibre de plata acabarà d'arrodonir un dels dies més importants de l'any. 

Comentaris

Entrades populars