Matiners 2014


La fira dels Matiners s'apropa i us ho volia recordar. Els que l'hagueu visitat altres anys podreu confirmar la feina ben feta i els que no ho hagueu fet us convido a reservar-vos el dia 11 de maig per fer-ho.


D'aquí només un parell de setmanes el poble d'Avinyó es transforma i retorna al 1848, quan va tenir lloc la batalla d'Avinyó en el context de la guerra dels Matiners. 
Sempre amb total rigorositat, el poble es volca en representacions de la batalla, de racons, danses i escenes ambientats en l'època. Amb aquest rerefons la organització vol donar a conèixer el poble a un ampli públic, així com els seus productes més representatius i de gran qualitat. Així doncs, l'entorn i la gastronomia són protagonistes paral.lels a les representacions i la fira comercial. El porc ral i els vins d'Avinyó, a més, es converteixen en productes bàsics en els menús que presenten els bars i restaurants del poble, així com altres activitats que es duran a terme en diferents escenaris i dies pròxims a la data de la fira.

A continuació us deixo la programació que presenta la fira dels matiners d'enguany:




Comentaris

Entrades populars