Casa nova, claus noves

En aquesta ocasió us vull mostrar dues peces. Una d'elles no és meva, tot i que jo li he fet els acabats... Us explico: Com molts ja sabeu fins fa cosa de mig any vaig assistir a classes a taller del joier Antoni Farré. Doncs bé, vaig tenir la sort que en tancar aquest el taller, em confiés algunes peces de llautó, que havia fet anys enrere i de les quals en conservava alguns exemplars i motlles. Una d'elles és una lluna que ara he platejat i convertit en clauer.
Paral.lelament, vaig fer una altre clauer de forma rodona amb un detall a l'interior i un encaix de fusta de cirerer. Aquest és totalment de plata i juntament amb la lluna formen part d'un obsequi que he volgut fer a una parella que després de molt temps de marejar la perdiu, han decidit anar a viure junts. Espero que els hagi agradat i que disfrutin molt de la seva nova llar!





Comentaris

  1. (uix, no sé que he fet i he esborrat els comentaris...)

    Et deia que casualment, aquest estiu anant de vacances per un problet i per mi i unes coincidències, m'hi vaig trobar en el seu petit taller parlant amb ell... m'hi va explicar mil i una coses! Es molt maco!

    i m'agraden molt com han quedat els clauers!

    ResponElimina
  2. Ei Devies anar a Beget oi? Si que és molt maco, va ser una sort poder anar al seu taller durant 3 anys... Des d'aqui animo a tothom que vagi a Beget (poble encantador!) i vagi a saludar-lo al seu taller. Ell estarà encantat d'ensenyar les seves pintures i explicar unes quantes anècdotes!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars