Joies per l'estiu. Joyas para el verano. part 1


Ja ho sabeu, el bon temps em fa feliç! A vosaltres no? Quan ja veig que la calor treu el nas ja començo a pensar en fer canvi d'armari. M'encanten els vestits de flors vaporosos, les peces de roba alegres i és clar, uns bons anells, arracades, collarets,...

Ya lo sabéis, el buen tiempo me hace feliz! a vosotros no? cuando veo que el calor empieza a asomar, empiezo a pensar en hacer un cambio de armario. Me encantan los vestidos de flores vaporosos, las prendas alegres, y, esta claro, unos buenos anillos, pendientes, collares,...




L'estiu és una època molt especial, i sobretot les vacances... Aiiii!
El verano es una época muy especial, sobretodo las vacaciones... Ayyyy!

A continuació us poso uns punts a tenir en compte per anar a la platja o a la piscina còmodament i sense perdre l'estil!
A continuacion os pongo unos puntos a tener en cuenta para ir a la playa o a la piscina comodamente y sin perder el estilo.

1. Els complements són tan importants com la roba /  Los complementos son tan importantes como la ropa

Estiu. Vestits, sandalies, faldilles, camisetes, colors, alegria... Doncs amb els complements passa el mateix, i la joieria no és menys. L'estil estiuenc arriba a tots els nivells, i hem de tenir en compte diferents ocasions. Avui us vull parlar sobretot de les estones de platja o piscina. Aquests moments necessiten solucions diferents
Verano. Vestidos, sandalias, faldas, camisetas, colores, alegria,... Pues con los complementos pasa lo mismo, y la joyeria no es menos. El estilo veraniego llega a todos los niveles, y tenemos que tener en cuenta diferentes ocasiones. Hoy os quiero hablar sobretodo de los ratos de playa y piscina. Estos momentos necesitan soluciones diferentes

2. Anells apilables i anells prims / Anillos apilables y anillos finos


Pels moments d'aigua necessitem peces còmodes, que no ens haguem de treure per banyar-nos i que ens donin un bon aspecte. Per seguir sentint-nos bé i alhora còmodes, una bona opció són els anells apilables i els anells fins. Si a més aquests anells tenen dissenys orgànics i inspirats en elements de la naturalesa encara millor.
Para los momentos de agua necesitamos piezas comodas, que no nos tengamos que quitar para bañarnos y que nos den un buen aspecto. Para seguir sintiendonos bien y a la vez comodas, una buena opción son los anillos apilables y los anillos finos. Si además estos anillos son de diseños orgánicos e inspirados en elementos de la naturaleza, mucho mejor.


3. Arracades segures / Pendientes seguros


Les arracades amb tanca segura (tanca catalana, tanca de pressió,...) són les ideals per anar a la platja i no haver-te'n de preocupar. Unes arracades de tanca de pressió petitones poden donar-te un look senzill i elegant i permetre't banyar-te amb total tranquilitat.
Los pendientes con cierre seguro (cierre de pala catalana, cierre de presión,...) son ideales para ir a la playa y no tenerte que preocupar. Unos pendientes de cierre a presión pequeñitos pueden darte un look sencillo y elegante, y a su vez, te permite bañarte con total tranquilidad.

4. Polseres de fil / Pulseras de hilo

Uns braçalets amb una peça petita de plata i fil trenat o macramé ens donaran un aire ben estiuenc i ens seran ben còmodes per anar a la platja o la piscina a lluir-los. Si a més en combinem uns quants de diferents colors, ens donarem un aire boho irresistible.
Unas pulseras con una pieza pequeña de plata e hilo trenzado o macramé nos daran un aire veraniego y nos seran bien comodas para ir a la playa o la piscina a lucirlos. Si además combinamos varios de distintos colores, nos daran un aire boho irresistible.

Pots trobar aquestes peces i més a la botiga

Puedes encontrar estas piezas y mas en la tienda

Comentaris

Entrades populars