1929. Anem per altres parts... de nou


En l'últim post vaig mostrar-vos també aquesta fotografia i el resultat d'elaboració de la peça 1. Ara m'agradaria mostrar-vos també com ha quedat la peça número 2, però també la unió entre elles dues.

La peça 2 com les anterior va calada i embatada. Els calats són iguals que els de les anteriors. L'embatat, en aquest cas, és una planxa calada de mida idèntica a la peça original i a mode de marc de 0.9 mm d'amplada.

Un cop acabades les dues peces, les he d'unir, però han d'anar separades un mil.límetre entre elles. Per aconseguir això he fet uns tasconets amb fil rodó, que aniran soldats a una i altra, unint-les entre elles. Els dibuixos següents mostren la forma del tascó i com aniran col.locats:

 A continuació us adjunto una fotografia on es pot veure com vaig aguantar les dues peces en la seva posició correcte amb l'ajuda de guix:I finalment dues fotografies on es veuen els tasconets ja soldats per la part del darrera de la peça i la discressió que mostren a la part frontal.Entrades populars

Imatge

Clauers personalitzats