1929. Anem per altres parts...

Després de molt de temps sense parlar de la peça que estic fent al taller d'Antoni Farré, ara hi tornaré. Aquests dies he seguit amb la confecció d'aquesta complicada joia i aquí us en descriuré l'evolució que ha anat patint.
Bé doncs, ara he passat a l'elaboració d'altres parts de la peça. Dues de les característiques comunes de totes les parts són: els forats per les pedres amb aquells calats especials que ja vaig descriure i els embatats.
Després de la part central ara he passat a les peces superiors. 

Comencem per la número 1. Com ja he dit, l'havia trepanar i calar els forats i embatar. Et tema forats ja el vaig explicar. En aquest cas el què vull mencionar és l'embatat, ja que és a dos nivells, ja que aquesta peça anirà més enfonsada que la següent. Amb aquestes dues mides de bata aconseguim que la part posterior de la peça quedi anivellada. La paret més alta és feta amb planxa de 0,9 mm de gruix i una amplada de 2,5 mm. La paret més baixa és feta amb fil quadrat de 0,9mm. A les fotografies que segueixen es poden veure els dos nivells a la part del darrera i els forats a la part davantera:


Comentaris

Entrades populars