Ambre. Polsera i anell

Unes peces sense complexes. Un xic grans, voluminoses. Pantint de dues peces d'ambre de les que ja us havia parlat en una altra entrada: ambre: episodi I. L'ambre queda solt dins una espècie de gàbia de formes orgàniques. Aquesta és la fórmula que es repeteix tant en l'anell com en el braçalet. Aquest montatge permet lluir una "pedra" d'una manera diferent, deixant-li certa llibertat i fent que produeixi so amb el moviment. Moviment de la persona que la llueix i moviment de la peça pròpiament dita.

El braçalet, tot de plata, consta de dues parts principals. La part central, que conté l'ambre, com ja he dit té forma orgànica i recorda en certa manera una gàbia que impedeix que la pedra pugui caure, proporcionant-li al mateix temps llibertat de moviment i producció de so. L'altre part és un enreixat de fil forjat que abraça el canell i que segueix les línies corbes de la peça central.


L'anell segueix el mateix concepte, tot i que conté una pedra més. Es tracta d'una pedra sintètica de color mel. Aquesta va enganxada a la planxa base, cosa que provoca una dualitat i dóna al conjunt certa brillantor.


Ara us presento unes fotos del conjunt per a què us en pogueu fer una idea més concreta, així com de les peces posades i del què no pot faltar últimament en tot el què faig: un packaging personalitzat.
Per cert, aquestes peces formen part d'un encàrrec dels que vaig tenir per nadal. Penseu que ara és una bona època per fer el vostre. Hi ha una peça idònia per a cadascú i junts la trobarem.







Comentaris

Entrades populars