Setmana de la joieria de Barcelona 2014

Després d'un temps que m'he dedicat en exclusiva a la maternitat, ja tenia ganes de tornar-hi i quin millor moment que en la setmana de la joieria de Barcelona. 
Com cada any aquesta setmana està farcida d'esdeveniments relacionats amb el nostre món de la joieria i n'hi ha per tots els gustos i horaris. En el següent enllaç hi podreu trobar l'agenda, per tant jo no us la repetiré. 
Tot i així, sí que m'agradaria fer esment dels diferents espais que podeu visitar si aquests dies passegeu per Barcelona.
A part de l'Espai Joia a les Drassanes, on hi trobarem com cada any la fira professional de joieria, i altres galeries de la ciutat també ens ofereixen mostres de diferents autors i temàtiques. Alguns exemples són:
A la Galeria El Taller de Joyeria - El Lavadero podrem veure l'exposició JoyEROS, Erotismo - joyeria - Cuerpo, de la mà de l'Associación de Joyeria Contemporánea Chilena.
ç
A l'Avinguda Mistral, 66 podrem visitar l'exposició que ens ha preparat Lluís Comín amb el seu "Mosaic de la memòria" junt amb Montserrat Lacomba amb "Dels Paisatges", titulada Ludus Gemmarum.


A la Basilica Galeria, de la que ja he parlat en altres ocasions, podrem veure Anatomía de los pensamientos de Jorge Manila

A l'escola Massana ens ofereixen una exposició dels projectes finals de joieria

I finalment vull citar l'exposició que presenta Amira Jalet a Ring Ring arts & crafts anomenada Sibú.

Segurament no tindré temps de visitar-ho tot, però el què vegi ho penso disfrutar, i us convido a fer el mateix


Comentaris

Entrades populars