Braçalets de la col·lecció Ondulacions.

Tot i que ja fa temps que els faig, i que de fet són de les peces més venudes d'Ema-gé joies, els braçalets de la col·lecció Ondulacions encara no els he presentat en aquest blog. Doncs bé, ara és el moment! Aquí els teniu, tot i que segurament ja els coneixeu, espero que us agradin.

Són peces de plata inspirades en les ondulacions que el mar deixa a la sorra. La pentjada del mediterrani a les nostres costes i les nostres platges queda plasmada en aquestes peces de plata, amb textures i acabat mat.
Ja sabeu que les podeu aconseguir posant-vos en contacte amb mi o directament a la botiga online.


Aunque ya hace tiempo que los hago, y que de hecho son de las piezas mas vendidas de Ema-gé Joyas, las pulseras de la colección Ondulacions todavía no las he presentado en este blog. Pues bien, ahora es el momento! Aqui las tenéis, aunque ya seguramente las conocéis, espero que os gusten.
Son piezas de plata inspiradas en las ondulaciones que el mar deja en la arena. La huella del mediterraneo en nuestras costas y nuestras playas queda plasmadas en estas piezas de plata, con texturas y acabado mate.
Ya sabéis que las podéis conseguir poniéndoos en contacto conmigo o directamente en la tienda online.

Comentaris

Entrades populars