Personalitza el teu regal

Sempre arriba aquell moment en què s'acosta l'aniversari del nostre pare o de la nostra parella i ens preguntem què li podem regalar. Cada any ens passa el mateix... Tot el què se'ns acudeix ja l'hi hem regalat en alguna altra ocasió, o simplement no és massa original, o sabem que no l'hi farà gaire il·lusió.... 
Bé doncs, avui us vull fer una prosposta! 

Què tal si l'hi feu un braçalet de pell i plata, còmode per dur en el dia a dia i que a més pot portar gravat el missatge o els noms que nosaltres desitgem i que a ell l'hi agradaran?

Ja us havia presentat aquesta polsera, però és que ara, a més ho teniu més fàcil perquè ja la teniu a la botiga online. 

Només heu de posar l'article al carretó, i a l'apartat "notes al venedor", posar-hi el missatge que volgueu gravar-hi. Anoteu també si voleu una placa o més d'una, en el cas que siguin diferents noms.

AQUEST REGAL NO POT FALLAR!Siempre llega ese momento en que se acerca el cumpleaños de nuestro padre o de nuestra pareja y nos preguntamos que podemos regalarle. Cada año nos pasa lo mismo... Todo lo que se nos ocurre ja lo tiene o simplemente no es muy original, o sabemos que no le hará mucha ilusión.
Pues hoy os quiero hacer una propuesta!

Que tal si le hacéis una pulsera de plata y piel, cómoda para llevar a diario y que además puede llevar grabado el mensaje o los nombres que deseemos y que a él legustará?

Ya os habia presentado esta pulsera, pero es que ahora lo tenéis mas fácil porque ya esta disponible en la tienda online.
Sólo tenéis que poner el articulo en el carrito y en el apartado "nota al vendedor" indicáis el mensaje o los nombres que queréis grabar. Anotad también si queréis una placa o mas de una en el caso que sean diferentes nombres


ESTE REGALO NO PUEDE FALLAR!


Comentaris

Entrades populars