màscara de fosa


Nova fosa amb os de sipia. Aquest cop en forma de màscara. La plata no va entrar bé i falta una part de la màscara, però no està malament del tot oi?

Comentaris

  1. Hola Maite... gracias por tu comentario en mi blog.
    Muy buenos tus vaciados... en hueso de jibia, no?

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Maite, aplana l'os més, ha d'estar completament llis, i fa servir una llima per suavitzar la superfície és com si fossis a soldar el més segellat que aquest el menys aire s'escapés i menors es regués el metall fos. Talla la teva figura jo preciosa alguna figura i si tallar una assegura't de suavitzar la superfície de la cavitat amb una brotxa petita, llavors fes-li unes canals cap amunt en un angle a 45 graus i intercepta aquest canal amb una altra canal aquesta vegada cap avall igualment a 45 graus. Sort Salutacions des de Savannah Geòrgia Estats Units d'Amèrica.

    ResponElimina
  4. Maite, aplana el hueso mas, debe de estar completamente liso, y usa una lija para suavizar la superficie es como si fueras a soldar lo mas sellado que este el menos aire escapara y meno se regara el metal fundido. Talla tu figura o presiona alguna figura y si tallas una asegúrate de suavizar la superficie de la cavidad con una brocha pequeña, luego hazle unas canales hacia arriba en un angulo a 45 grados y intercepta ese canal con otra canal esta vez hacia abajo igualmente a 45 grados. Suerte Saludos desde Savannah Georgia Estados Unidos de América.

    ResponElimina
  5. moltes gracies pels vostres comentaris. Gracias hector!!! ya intentare aplicar lo que me dices... y despues te enseñare el resultado. saludos!

    ResponElimina
  6. De nada Maite, Espero todo te vaya bien. Suerte y Saludos a ti en la madre patria.

    De res Maite, Espero tot et vagi bé. Sort i Salutacions a tu en la mare pàtria.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars