no tot és fosa


HURACAN TAÍNO: A més de fosa faig altres coses... aquesta és una peça de coure amb incrustacions de plata i coure, laminat i oxidat. Està pensada per ser un penjant!

Comentaris

  1. Muy bonita! Se ve muy bien el contraste. A esa pieza le debes llamar Huracán Taíno ese era el símbolo del Dios Taíno que representaba una furia desconocida de desolación y muerte a la cual los Indios taínos creían era algún tipo de castigo. Estoy en Kuwait por eso no he añadido nada a la pagina. Sera hasta la próxima!

    Molt bonica! Es veu molt bé el contrast. A aquesta peça li has de trucar Huracà taíno aquest era el símbol del Déu taíno que representava una fúria desconeguda de desolació i mort a la qual els indis taïnos creien era algun tipus de càstig. Estic a Kuwait per això no he afegit res a la pàgina. Sera fins a la pròxima!

    ResponElimina
  2. gracias!!! asi le voy a llamar. A partir de ahora se llama Huracan Taino. La verdad es que fue una forma que surgió del azar y no tenia ni idea que simbolizara nada, pero me ha alegrado mucho saberlo. En honor a ti y a tu información voy a cambiarle el título!!!

    gracias

    ResponElimina
  3. Gracias Maite, espero estés bien allá en Barcelona, Catalunia, España! Me alegraste el día acá en el desierto.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars